Verksamhet

Skåne-Blekinge Ardennerklubbs almanacka

En väggalmanacka delas ut till alla medlemmar, ingår i medlemskapet. Den består av inskickade bilder under året som gått på medlemmars ardennerhästar samt bilder från klubbens evenemang. Almanackan för år 2020 är skickad till tryckeriet. Men det går bra  redan nu att skicka in bilder till 2021 års amanacka. Skicka bilderna till info@skaneblekingeardenner.se. Hästen på bilden ska vara av rasen Ardenner och ägaren till hästan ska var medlem i klubben. Almanackan går naturligtvis att köpa och kostar 70 kr med frakt. Mer information  finns under fliken försäljning


Höstbrukardagen  

Aktiviteter som klubben arangerar under året är en traditionel höstbrukardag där klubbens ardennerägare visar upp sina hästars färdighet med allehanda jordbruksredskap. Prova på att rida ardenner är mycket populärt för besökarna på höstbrukardagen som vanligtvis är i augusti. Mer info om datum  och tid finns under fliken aktiviteter. 

Nedan följer ett bilspel från  tidigare höstbrukardagen.

Bertil
IMGP7386
IMGP7419
kent självbindare

Klubbträffar


Skåne-Blekinge Ardennerklubb har olika klubbträffar under året där man kan träffas, inspireras, utvecklas och sprida kunskapen vidare. Träffar i form seltillpassning, miljöträning och träffar där man hjälps åt att köra in sin unghäst. Det arangeras också bussresor/utflyckter till andra ardennerklubbar och uppfödare mm. 

Showman ship kurs